ΙΟΡΔΑΝΙΑ 114 ευρώ το άτομο 5 ΜΕΡΕΣ

προσφορά 17-21 Φεβρουαρίου 2020  5 μέρες 

Ιορδανία 114 ευρώ το άτομο που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με φόρους αεροδρομίου διαμονή σε ξενοδοχείο  τεσσάρων αστέρων στο κέντρο του Αμάν 5 ημέρες




αεροπορικα εισιτήρια 




Διαμονή






τι να κάνω


Αεροπορική εκδρομή στην Ιορδανία και την Πέτρα 

Αν έχεις στο bucket list σου να δεις και τα 7 Θαύματα του Κόσμου, τότε ξεκίνα από την Ιορδανία. Ένας κοντινός προορισμός, όμως τόσο διαφορετικός! Μια ασφαλής χώρα με φιλικούς ανθρώπους και συναρπαστικά τοπία. Το απόκοσμο τοπίο της αποτέλεσε το σκηνικό για πολλές Χολιγουντιανές ταινίες και ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες. Συνδυάζει το μεσογειακό κλίμα, με την έρημο και την πλούσια ιστορία κι αυτό θα το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου εσένα να περιπλανιέσαι  στην Πέτρα της Ιορδανίας, να κοιτάζεις τα αστέρια σε ένα σκηνικό που θυμίζει τον πλανήτη Άρη, να επιπλέεις στη Νεκρά θάλασσα, να αισθάνεσαι την ανατολίτικη αύρα και όλα αυτά με την καλύτερη παρέα. Γιατί πίστεψέ μας δεν θα είμαστε ένα συνηθισμένο γκρουπ!

Ταξίδι στην Ιορδανία … ένα ταξίδι στο χρόνο

Το ταξίδι στην Ιορδανία είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους επιθυμούν να «αποδράσουν» από τις συνηθισμένες εκδρομές και να πάρουν μια γεύση από τα έντονα πολιτισμικά στοιχεία των Ελληνιστικών, των Βυζαντινών και των Ρωμαϊκών χρόνων. Η Νεκρά θάλασσα, το επιβλητικό φαράγγι της  Πέτρας με τα ατελείωτα μνημεία να ξεδιπλώνονται σε κάθε βήμα, η έρημος Wadi Rum και το Αμμάν είναι ορισμένα μόνο από τα αξιοθέατα στο ταξίδι στην Ιορδανία.
Ωστόσο οι εμπειρίες στην Ιορδανία δεν σταματούν εδώ. Η διαμονή στην έρημο wadi rum σε παραδοσιακές βεδουίνικες σκηνές  και στη Wadi Musa στο μοναδικό Seven Wonders Luxury Camp έρχονται να προσθέσουν μια διαφορετική πινελιά σε ένα ταξίδι που θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς ως adventure trip. Το «σκηνικό» έρχονται να συμπληρώσουν η βόλτα με καμήλες, το σαφάρι 4x4 με jeep, η παραδοσιακή Βεδουίνικη βραδιά με δείπνο στην έρημο και το μάθημα τοπικής μαγειρικής στην Πέτρα.
Highlights
  • Απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς / από Aμμάν
  • Βουτιές στη Νεκρά Θάλασσα
  • Διαμονή στην Πέτρα στο μοναδικό Seven Wonders Luxury Camp και στα Bubble houses
  • Διαμονή στην έρημο wadi rum σε παραδοσιακές βεδουίνικες σκηνές
  • Sandboarding στην έρημο
  • Movie night στην έρημο, κάτω από το φως των αστεριών!
  • Παραδοσιακή βεδουίνικη βραδιά με δείπνο στην έρημο
  • Safari στην “Κοιλάδα του Φεγγαριού”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.